Information

Travoyaz söker igenom över 900 flygbolag och mer än 800 000 hotel för att hitta de allra billigaste flygresorna och hotellen. Vi visar alla dessa flyg så att du kan jämföra flygpriserna och välja vilken som passar dig bäst. Boka eller titta närmare på en flygresa gör du genom att klicka på knappen Boka som visas bland flygpriserna eller för hotell. Då hänvisas du till det företag som som erbjuder den resa och pris som du har valt. Det är också hos dem som du gör din bokning.

På Travoyaz får du också anslutningar med tåg, buss, båt och bil om det behövs för att komma ända fram till din destination. Tack vare att du kan välja att söka från och till en adress, stad, plats eller en flygplats så kan du hitta resor till nästan alla platser på jorden dörr till dörr. Om du vill ha hjälp att hitta nya typer av resmål så väljer du en "Restyp" istället för att välja Res till. Där finns många olika typer av resmål tex söderhavet, utförsåkning, safari mfl. Om du har valt en "Restyp" kan du också söka på statistisk temperatur.

När resultaten av sökningen visas så kan den bestå av både flygresor och anslutningar med tåg, buss, båt och bil. På varje flygreserutt visas en summering med det billigaste priset. Om du klickar på denna rad så expanderas alla flygpriserna och du kan se detaljer och välja vilken flygresa som passar dig. På vissa sökningar kan även resor hittas som består av två separata flygresor som behöver bokas var för sig på knappen Boka och biljetterna är då på två separata biljetter som kan vara från två olika resebyråer.

Om anslutning med tåg, buss, båt eller bil behövs så visas även uppskattad restid och uppskattat pris. Genom att klicka på ikonen för anslutningen eller på i-knappen så kommer man till transportörens hemsida för tåg, buss eller båt. På vissa transportörers hemsidor kan man se tidtabeller och göra bokningar. OBS att du måste alltid själv kontrollera att anslutningar passar in med de flygresor du bokar. Travoyaz kan tyvärr inte visa tidtabeller för dessa anslutningar och kan inte heller garantera att dessa anslutningar passar in med flygresorna.

Travoyaz har också en integrerad lågpriskalender som du aktiverar genom att välja Sök på 7 - 14 dagar i lågpriskalender. Siffrorna 7 - 14 är intervallet av hur många dagar du vill vara borta som du själva väljer. Om du inte vill söka i lågpriskalender använder du det förvalda alternativet Res på valda datum.